Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ZOTI IM!!

ZOTI IM!!

lutje

 

Zoti im, gjynahet më shkatërruan.

 

Zoti im, mëkatet më fundosën.

 

Zoti im, më vjen turp nga vetvetja.

 

Zoti im, nuk jam i kënaqur nga veprat e mia.

 

Zoti im, unë jam në gabim dhe atë e di.

 

Zoti im, nuk e kam për qëllim mendjemadhësinëdhe Ti këtë e din.

 

Zoti im, ato janë sprovat e dynjasë, janë të rënda, më jep fuqi t’i përballoj.

 

Zoti im, më nxjerr nga errësira në të cilën gjendem.

 

Zoti im, mundësoma ta shoh dritën e fesë sime, në dynjanë time.

Zoti im, jepi shpirtit tim fuqi dhe vendosmëri.

 

Zoti im, më ndihmo mbi vetveten.

 

Zoti im, merrma shpirtin, duke qenë Ti me mua i kënaqur.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 178 times, 1 visits today)