Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zorra qorre nuk eshte krejt e padobishme

Zorra qorre nuk eshte krejt e padobishme

zorrën e trashë

Zorra qorre nuk eshte krejt e padobishme

Per nje kohe te gjate eshte konsideruar organ i padobishem, por zorra qorre ne fakt ka funksionin e vet. Ajo ne fakt paraqet “shtepi te sigurt” per baktere te dobishme, te cilat jetojne ne stomakun njerezor dhe nxisin tretjen.

(Visited 169 times, 1 visits today)
Top