Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zorra e trashe shkaku i shume semundjeve ?

Zorra e trashe shkaku i shume semundjeve ?
Zorra e trashe shkaku i shume semundjeve ?

Jam duke i meshuar fort kesaj teme sepse shoh se pastrimi i zorres do tu largoje nga shume semundje te ndryshme.

Te kesh kujdes per zorret duke krijuar zakonet e tua eshte gjeja me e rendesishme qe mund te rikuperoje nje njeri gjate fazes se rikuperimit te shendetit.

Dr.Xhon Harvi Kellog ishte ne dijeni te shume rasteve te disa lloj operacionesh qe ishin evituar me pastrimin dhe vitalitetin e zorres. Ai ishte i bindur q e perqindja e semundjeve te vendeve te civilizuara te botes jane pre deficences se zorre. Demonstrimet midis zorres dhe semundjeve nuk le asnje dyshim qe intoksikimi i trupit dhe shkaku i shume semundjeve vjen prej zorres se trashe. Pjesa e fundit e zorres ka nje dimension te tille qe kerkon nje zbrazje te saj cdo 6 ore. Por si shkak i zakoneve tona mbajme kete papasterti per 24 ore, rezultati :ulcer dhe kancer. Nje zorre e paster jep nje shendet te mire. Apandesiti, infeksioni  i bajameve, ne melci , ne temth, disfunksionet kardiake dhe te eneve te gjakut, arteriet, sinoziti, reumatizma etj, pa asnje dyshim kane origjine ne nje zorre pertace qe nuk funksionon sic duhet. Duhet te na bejne te mendojme numri i  madh i operacioneve te fistulave, homorroideve shqetesimet e prostates i tumoreve etj. Pjesa me e madhe e njerezve gjate femijerise nuk kane qene edukuar qe ta kuptojne rendesine e nje nxjerrje te duhur te perditshme. Zorra e trashe eshte organi kryesor qe duhet te mbahet paster dhe format e pastrimit te zorres se trashe do ti trajtojme pas ketij shkrimi.

(Visited 972 times, 2 visits today)
Top