Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ZONJA DHE HOXHA

ZONJA DHE HOXHA

ZONJA DHE HOXHA

Një zonjë e thirri një hoxhë në programet televizive me pyetje dhe përgjigje dhe i tha: hoxhë i nderuar pse feja Islame na detyron ta respektojmë burrin dhe nuk i detyron ata të na respektojnë neve?!

Hoxha ia ktheu: sa djem ke?

Zonja tha: i kam tre djem.

Ia ktheu hoxha: Allahu të ka urdhëruar të respektosh një burrë dhe ka urdhëruar tre burra të ju respektojnë juve. Ata nuk mund të hyjnë në xhenet pa ju respektuar juve dhe pa u sjellë mirë me ju. Kush paska më shumë respekt?!

Atëherë zonja tha: e falënderojmë Allahun për begatinë e fesë Islame!

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top