Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ZONAT EROGJENE NË TRUPIN E BURRIT DHE GRUAS

ZONAT EROGJENE NË TRUPIN E BURRIT DHE GRUAS

gruaja
• ZONAT EROGJENE NË TRUPIN E BURRIT DHE GRUAS • ..(27)

Në trupin e burrit e gruas gjenden shumë zona erogjene:
– Goja, buzët dhe gjuha – lidhja në mes organeve gjenitale dhe gojës, buzëve dhe gjuhës është shumë e fortë. Për këtë shkak, puthja qysh prej kohërave të lashta ka qenë mënyrë për shprehjen e dashurisë dhe ajo është njëra prej llojit kryesor të paralojës së burrit dhe femrës;
– Veshët – prekja e veshëve me buzë ose me gjuhë e shton kënaqësinë dhe ndez epshet. Ngacmimi i veshit mund të bëhet me prekjen e laprave me gjuhë ose brendinë e veshit ose duke pëshpëritur fjalë romantike të cilat i nxisin epshet dhe dëshirën. Po ashtu, ky efekt mund të arrihet me frymëmarrje të shtuar dhe me psherëtima në vesh;
– Gjinjtë – erogjeniteti i ktyre pjesëve të trupit është e dukshme dhe përfshin vendin e dytë në mesin e organeve, menjëherë pas organeve gjenitale. Madje, vetëm shikimi i gjinjve të gruas te burri shkakton ndikim të fortë dhe sikurse magji ndikojnë në mendimet e tij dhe në fantazinë seksuale. Edhe nëse njeriu nuk ka dëshirë të shprehur seksuale, ajo dëshirë nxitet me vetë shikimin e gjinjve të gruas.
Secili kontakt me gjoksin e gruas, qoftë me duar ose me buzë, duhet të jetë krejtësisht i butë, sepse ngacmimi i tyre është nxitës i epsheve edhe te burri, edhe te gruaja. Duhet të kemi parasysh se zona më e fuqishme erogjene te gratë në gjoks mund të jetë ne mes, por edhe nuk do të thotë se është, kjo dallon prej gruas në grua. Burri duhet ta hulumtojë trupin e gruas së tij;
– Kofshët dhe gjunjët – ashtu hyjnë në zonat erogjene te gruaja dhe ngacmimi i tyre ndikon fuqishëm në aktivitetin seksual.
Të gjitha këto zona te burri dhe gruaja nxiten duke i përkdhelur dhe duke i prekur, duke dërguar kështu të fuqishme deri te sistemi nervor dhe në tru, ku kjo ndjenjë mund të ndalet vetëm me kontaktin e organeve gjenitale.
————————————————————–
Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore”
Autor: Nasiruddin Albani, Istanbuli dhe Vedat Lut
————————————————————–
Vazhdojnë postimet të kapitujve tjerë, inshaAllah..

(Visited 225 times, 1 visits today)