Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

 Zilia më e madhe

 Zilia më e madhe

Zilia më e madhe

Zilia më e madhe qëndron afër një njeriu të dijshëm, është e kuptueshme pseja e kësaj, sepse dituria është një virtyt i lartë dhe pasuri jashtëzakonisht e madhe për trup dhe shpirt, kurse i dituri nuk duhet të habitet nëse goditet më shumë nga kurthet dhe sprovat, sepse i miri përherë do të jetë në rreziqe, kurse kjo e bën pikërisht të mirë, sepse ai i përballon atyre me forcën e dijes së vet!

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top