Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra

Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra

Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra:

1. Të mëkatuarit me nijet se do të pendohen.
2. Të nxënit dije por nuk punohet me të.
3. E nëse punohet me të, nuk ka sinqeritet.
4. Hanë furnizimin e Allahut dhe nuk falënderojnë.
5. Nuk janë të kënaqur me atë që u ka dhënë Allahu.
6. I varrosin të vdekurit e tyre dhe nuk marrin mësim nga kjo.
(Hasan el-Basri)

(Visited 122 times, 1 visits today)
Top