Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zemra-vendi i së keqes dhe i së mirës



Zemra-vendi i së keqes dhe i së mirës

Zemra-vendi i së keqes dhe i së mirës

“Errësirat e zilisë ndalojnë depërtimin në zemër të nurit të largpamësisë.”

Ebu Abaz el Kasim Sejarij

 

“Ankesat dhe zemërngushtësia vijnë nga njohja e paktë e Allahut të Lartësuar.”

Ebu Muhamed Sheranij





 

“Ai që e ruan zemrën e tij me Allahun nëpërmjet sinqeritetit, Allahu do t’i dhurojë urtësi në zemrën e tij.”

Ebu Abaz el Kasim Sejarij

 

Përgatiti: Erion Sula

(Visited 7 times, 1 visits today)




Top