Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ZEMRA LE TA SHOQËRON MENDJEN TËNDE!

ZEMRA LE TA SHOQËRON MENDJEN TËNDE!

12049664_1642916029311662_8468894926378767499_n

ZEMRA LE TA SHOQËRON MENDJEN TËNDE!

Mos u bën ai person që e harroi zemrën e tij dhe jetoi me mendjen e tij, 

e kështu që të shndërrohesh në njeri që sillet me të tjerët me ashpërsi, pa ndjenja!

Dhe mos u bën ai person që e harroi mendjen e tij dhe jetoi me zemrën e tij, 

e kështu që të shndërrohesh në njeri që jeton në mesin e njerëzve i lënduar!

Po le të jetë gjithmonë zemra jote shoqërues i mendjes tënde, derisa zemra jote ta tërheq atë që gjendjet në mendjen tënde, 

e kështu që të bashkosh mes urtësisë dhe fuqisë! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 70 times, 1 visits today)
Top