Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

zemra

Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

Pihet vaji i farës së zezë me çdo lloj lëngu të ngrohtë [si çaj, qumësht etj] sepse shkrin yndyrat dhe zgjeron damarët. Kjo mënyrë këshillohet pas buke sa herë që ka ngushtim në damarët e gjakut.

(Visited 186 times, 2 visits today)
Top