Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zemërimi në kohëzgjatje prej 5 minutëve ja cka shkakton

Zemërimi në kohëzgjatje prej 5 minutëve ja cka shkakton

Zemërimi në kohëzgjatje prej 5 minutëve shkakton dobësim të sistemit imunitar për më shumë se 6 orë.
Muhamedi, lavdia dhe paqja qofshin mbi të, këshillon: “mos u zemëro!”

Dëmi që i shkakton shëndetit zemërimi mund të përshkruhet vetëm nga mjekët, siç është për shembull tromboza, trysnia e lartë e gjakut, takikardia (rahjet jonormale të zemrës) dhe hiperventilacioni (frymëmarja e pakët e vazhdueshme), që mund të çojë në goditje vdekjeprurëse të zemrës, diabetit, etj. I kërkojmë Allahut të na dhurojë një shëndet të mirë.

 

(Visited 92 times, 1 visits today)
Top