Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Zemërimi është nga shejtani

Zemërimi është nga shejtani

“Zemërimi është nga shejtani, shejtani është nga zjarri, dhe zjarri shuhet me ujë. Nëse ndonjëri prej jush zemërohet, le të marri abdes”.

“Zemërimi është nga prushi i zjarrit, nëse dikush prej jush zemërohet le të ulet, dhe nëse është i ulur le të shtrihet”

Ebu Daud.

(Visited 229 times, 1 visits today)
Top