Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

YouTube prezanton Trends Map, videot më të shikuara sipas regjioneve

YouTube prezanton Trends Map, videot më të shikuara sipas regjioneve

Duke u munduar të shfaq trendet e videove të shikuara dhe të shpërndara nga përdoruesit, YouTube sot ka prezantuar funksionin e saj të ri në kuadër të shërbimit të saj, të cilin e ka quajtur YouTube Trends Map.

Trends Map fillimisht është aktiv për përdoruesit amerikan, mirëpo YouTube ka thënë se funksioni i ri së shpejti do të shpërndahet edhe nëpër vendet e tjera të botës.

Si shërbim shtesë i YouTube Trends Dashboard, funksioni Trends Map mund të filtrohet edhe me profilet e detajuara të përdoruesve, si mosha, gjinia, si dhe numrin e regjioneve në të cilat një video e caktuar kryeson për nga shikueshmëria.

“Trends Map është rezultat i komenteve të jashtëzakonshme të cilat ne i kemi marrë për Trends Dashboard, ndërsa ne do të punojmë që të ju mundësojnë juve të gjeni video të dhe kanale të mrekullueshme në YouTub

@include "";