Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Xhirollogaria

Xhirollogaria

xhirollogaria

Nese nje banke, per cdo dite do te vendoste ne xhirollogarine tende bankare nga 86.400 euro, por per shkak se ti nuk i ke shfrytezuar ato para, banka i terheq ato !!

Si do te ndiheshe kur do ta kuptoje kete ceshtje ?!!

Sigurisht se do ta ndieje veten shume keq dhe do te hidheroheshe me banken tende, apo ndoshta edhe me shume me veten tende qe nuk i ke shfrytezuar ato para te depozituara ne llogarine tende bankare!

Ne te vertete, secili prej nesh e kemi nga nje xhirrollogari te ketille te quajtur – KOHE !!

Allahu per cdo dite na i dhuron nga 86.400 sekonda kohe, por ja qe shumica prej nesh nuk i shfrytezojme ato ne te miren tone dhe ato na shkojne pergjithmone, apo edhe i keqperdorim ato sekonda ne mekatim ndaj Atij qe na i ka dhuruar ato !

Por megjithate, meshira e Zotit eshte me e madhe se e kujdoqofte, Ai per cdo dite na i jep te njejtat sekonda qe ne t’i shfrytezojme ato, e t’a fitojme te perhershmen – Xhennetin!
Por, sa prej nesh jemi te vetedijshem per kete dhunti te madhe -Kohen ?!

Te vetedijsohemi o musliman, ORA PO EC !!!

Allahu na vetedijsofte!

Të përfitojmë nga H. Irfan Salihu

@include "";