Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Xhirafa,njihet si krijesa me e gjate ne siperfaqe te tokes,shiqoni si flene!Xhirafa,njihet si krijesa me e gjate ne siperfaqe te tokes,shiqoni si flene!

Subhanallah…
Xhirafa,njihet si krijesa me e gjate ne siperfaqe te tokes,shiqoni si flene!E vendos koken ne trupin e saj per shkak te gjatesise.Subhanallah,i lartesuar eshte Allahu qe krijon cka done dhe si done.
Falenderimet e panumerta jane per Allahun, qe na ka krijuar ne formen me te persosur,elhamdulillah.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top