Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Xhinsengu për përmirësimin e humoritXhinsengu për përmirësimin e humorit

Xhinsengu
Xhinsengu përmban rritjen dominuese të trurit, përmirësimin e humorit dhe komponentët antiinflamatorë. Studime të ndryshme kanë treguar se pacientët e Alzheimerit të cilët përdorën xhinseng për të paktën tre muaj, patën një përmirësim të madh në funksionin e tyre njohës.