Segunda-feira, 18/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Xhindi ha ne sy njeriun

Xhindi ha ne sy njeriun

Xhindi ha ne sy njeriun
]Nga ebi Seid el hudrij rat ha se Ishte I derguari I Allahut a.s qe kerkonte mbrotje nga syri I xhindeve pastaj nga syri I njerzve.Kur zbriti surja Felek dhe EN_Nas lexonte ato dhe I la lutjet e tjera

Nga nena jone um-mu Seleme r.a trasm se Pejgamberi .a.s pa ne shtepine e saj ne fqinje qe ne fytyren kishte njolle te zeze e tha “kerkoni ti lexohet asaj se ate e ka goditur syri””
Nga keto dy hadithe na qartesohet se syri godet nga xhindi ashtu sic godet syri I njeriut prandaj eshte detyre per muslimanin qe te kujtoje Allahun kur heq rroben e tij ose kur shikon veten e tij ne pasqyre ose ne cdo pune tjeter qe keshtu ta largoje veten e tij nga demtimi I syrit te xhindeve.

(Visited 324 times, 1 visits today)
Top