Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Xheneti dhe të mirat e tij!

Xheneti dhe të mirat e tij!

Xheneti dhe të mirat e tij!

Allahu, xhele ue ala, ka thënë;
وَيَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ إِذَا رَأَيْتَهُمْ حَسِبْتَهُمْ لُؤْلُؤًا مَنْثُورًا
” Dhe atyre u sillen për shërbim djelmosha që përherë janë të tillë sa që kur t’i kundrosh të duken si margairtarë të dërdhur.”
(Insan; 19).

Medito këtë porosi Kuranore, shiko çështjen e atyre që janë shërbëtor të Xhenetlive, por paramendoje se si do jenë vetë Xhenetlitë!
Nuk ka dyshim se gjendja e banorëve të Xhenetit është më madhore dhe më e lartë se gjendja e shërbëtorëve të Xhenetit!
Allahu më bëftë mua dhe ty prej ithtarëve të këtyre begative dhe mirësive.

Përkthim

(Visited 142 times, 1 visits today)
Top