Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Xhehememin do ta tërheqin katër miljardë e nëntëqind milionë (4,900,000,000) MelaikeXhehememin do ta tërheqin katër miljardë e nëntëqind milionë (4,900,000,000) Melaike

Xhehememin do ta tërheqin katër miljardë e nëntëqind milionë (4,900,000,000) Melaike

I Dërguari i Allahut alejhi selam ka thënë :

Sillet xhehenemi Ditën e Kijametit. Ai ka shtatëdhjetë mijë litarë, në çdo litar nga shtatëdhjetë mijë melekë e tërheqin atë (zvarrë)

(Muslimi nr.2842)

Abdullah ibn Abasi radijallahu anhu ka thënë :Toka dhe gjithçka në të është si enë e vogël në duart e një meleku

(El-Bidaje ve En-Nihaje 1/82

(Visited 444 times, 1 visits today)
Top