Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Winston Churchilli le të shkoj në zjarr

Winston Churchilli le të shkoj në zjarr

Një ditë mora një taxi për të shkuar deri të zyret e kanalit BBC për të realizuar një intervistë. Kur arrita atje i thash taksistit të më pres 40 minuta derisa të kthehem. Taksisti më kërkoj falje dhe më tha se nuk ka mundësi të pres, sepse duhet të kthehet në shtepi për ta dëgjuar intervisten e Winston Churchill.
Thotë Churchill: U gëzova dhe u befasova nga dëshira e madhe e këtij njeriu për të degjuar intervistën time, pa u hamëndur nxora 10 funta dhe ia dhashë taksistit pa i treguar se kush isha.
Kur i pa taksisti paratë më tha: Zotëri, do të pres me orë të tëra derisa të kthehesh, ndërsa Winston Churchilli le të shkoj në zjarr.

(Visited 224 times, 1 visits today)