• VLERAT TERAPEUTIKE TË GINSENGUT

  1. Forcon sistemin imunitar.
  2. Është analgjezik për dhimbjet e kokës.
  3. Është tonik.
  4. Përmirëson libidon.
  5. Përmirëson shëndetin riprdhues tek meshkujt dhe kuron sterilitetin.
  6. Kontrollon nivelin e sheqerit ne gjak dhe parandalon diabetin.
  7. Përmirëson kujtesën.
  8. Rigjeneron qelizat dhe parandalon plakjen e parakohshme.
  9. Parandalon sëmundjet e zemrës.
  10. Kuron pagjumësinë.
  11. Stimulon qarkullimin e gjakut.
  12. Rrit dhe fuqizon aktivitetin e mëlçisë.
  13. Lufton anoreksinë.
  14. Përmirëson aktivitetin e zorrëve dhe fuqizon sistemin e tretjes.
  15. Përmirëson aktivitetin e mushkërive.
  16. Redukton kolesterolin ne gjak.
  17. Parandalon dhe redukton stresin dhe ankthin.
  18. Redukton simptomat para-menstruale.