Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vlera qe ti i kushton Islamit ne zemren tende eshte e njejte me vleren qe zemra jote i kushton namazit

Vlera qe ti i kushton Islamit ne zemren tende eshte e njejte me vleren qe zemra jote i kushton namazit

Imam Ahmedi thote: “Pjesa qe u takon njerezve nga Islami eshte njejte me pjesen qe u takon atyre nga namazi. Deshira e tyre per Islamin varet nga deshira e tyre per namazin. O rob i Allahut, njihe veten me shume dhe bej kujdes qe te mos perfundosh duke e takuar Allahun dhe tek ti te mos ekzistoje kurrfare deshire per Islamin, sepse vlera qe ti i kushton Islamit ne zemren tende eshte e njejte me vleren qe zemra jote i kushton namazit.”
[Namazi” fq 42, me autor Ibn Kajjim el Xheuzije].

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top