Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vlera e thënies “Allahu ta shpërbleftë me të mira”

Vlera e thënies “Allahu ta shpërbleftë me të mira”

Vlera e thënies “Allahu ta shpërbleftë me të mira” (Xhezakallahu hajran)

Prijësi i besimtarëve, Omer bin el Hatabi radijallahu anhu ka thënë:
“Sikur ta dinit se sa vlera dhe mirësi ka në thënien Xhezakallahu hajran (Allahu ta shpërbleftë me të mira) që dikush i thotë dikujt, atëherë do e shtonit thënien e saj njëri-tjetrit.

(Musabef Ibn Ebi Shejbeh 1/426)

(Visited 371 times, 1 visits today)
Top