Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Vizionarët në mesin e popujve të tyre

Vizionarët në mesin e popujve të tyre

Një popull që ndihmon në shkatërrimin e vizionarëve në mesin e tyre ka humbur shansin për t’u ngritur në mesin e popujve të ngritur.

Ata nuk kanë armik vetëm popullin e tyre, por edhe armikun e tyre.
Ata nuk dinë të dallojnë njeriun që mendon ndryshe për të mirën e përgjithshme.
Prandaj ata meritojnë përbuzjen ,nënçmimin ,vetshkatërrimin e depresionin kolektiv.
Si pasojë e asaj që në vazhdimësi bëjnë me duart,mendjet dhe zemrat e tyre. 

Edhe pse ata mendojnë që janë të ngritur me plaçkat e vogla që kanë në depot e tyre.
Nëse nuk vlerësohet një begati ,ajo lëviz tek një popull tjetër ku vlerësohet e zhvillohet.
Është ligj normal në tokë.

L. Rr
@include "";