Quinta-feira, 14/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vitamina E, është e domosdoshme për shëndetin e fetusit

Vitamina E, është e domosdoshme për shëndetin e fetusit

Vitamina E, është e domosdoshme për shëndetin e fetusit, kundër sterilitetit të meshkujve, dhe mjaft i rëndësishëm për ruajtjen e shëndetit të membranave qelizore. Mungesa e vitaminës E shkakton shkatërrimin e eritrociteve, dhe anemone. Burimet e kësaj vitamine janë: vaji, i kallinjve të grurit, vaji i misrit, vaji i farërave të lirit, vaji i sojës, ndërsa perimet e pasura me këtë vitaminë janë: sallata jeshile, bizelja, spinaqi;

(Visited 68 times, 1 visits today)
Top