Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vitamina D mund ti mbroje mushkerite e duhanpiresit

Vitamina D mund ti mbroje mushkerite e duhanpiresit

vitaminaD

Valle vitamina D mund ti mbroje mushkerite e duhanpiresit
??Egziston nje lidhje e konfirmuar mes vitamines D dhe duhanpirjes, se vitamina D ndihmon ne zvogelimin e efekteve te demshme te duhanit ne funksionet e mushkerive….

??Pacientet te cilet kane me shume vitamine D, ne sistemet e tyre gjithashtu kane shkalle me te larte te mbijeteses nga kanceri i mushkerive pas intervenimit operativ….

(Visited 297 times, 1 visits today)