Sábado, 25/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Visar Xhaferi, mjeku tetovar që ligjëroi në Kinë

Visar Xhaferi, mjeku tetovar që ligjëroi në Kinë

Mjeku tetovar Visar Xhaferi ka marrë pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Tumore të Kraharorit 2018 i cili është organizuar në Shozhou të Kinës.

Ai atje ka qenë i ftuar për të bërë një retrospektivë rreth ndërhyrjeve kirurgjikale në kraharor në vitet e fundit.

“Eshtë koha që të kalojmë në nëj fazë tjetër të ndërhyrjeve kirurgjikale në vendin tonë dhe këtë duhet ta bëjnë mjekët e rinj”.

Në Kinë do të qëndrojnë 4 kirurgë nga Maqedonia në një periudhë 12 mujore, ku do të marrin përvojat kineze për ndërhyjre në kraharor.     

(Visited 17 times, 1 visits today)
Top