Terça-feira, 7/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Video/audio rukje kundër hasedit dhe mësyshit në përgjithësi

Video/audio rukje kundër hasedit dhe mësyshit në përgjithësi

Dëgjojeni për cdo ditë.

Kjo rukje recitohet nga rukjegjiu botëror Sheikh Ibshi një ndër të rukje kënduesit të vetmit në rangun botëror.

RUQYA | TREATMENT AUDIO | EVIL EYE & ENVY | 3

(Visited 523 times, 1 visits today)
Top