Domingo, 11/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vetite sheruese te Salepit

Vetite sheruese te Salepit

Vetite sheruese te Salepit :

  1. Ndihmon ne kurimin e diarres,
  2. Ndihmon ne qendrueshmerin dhe butesin e lekures,
  3. Kuron problemet seksuale tek meshkujt
  4. Ndihmon si antiinflamator dhe ne ftohje,
  5. Ndihmon ne ripertrirjen e qelizave te lekures gje qe e ben te duket lekur me e re,
  6. Ndihmon ne zvoglimin e stresit nervor.

Резултат слика за salepi

(Visited 567 times, 1 visits today)
Top