Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vetitë e vajit të ullirit

Vetitë e vajit të ullirit

vaj ulliri

Vetitë e vajit të ullirit

Shfrytëzimi i rregullt i vajit të ullirit është i mirë për zemrën dhe e pakëson rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare, kanë treguar rezultatet nga studimi i prezantuar në Kongresin botëror të kardiologjisë në Barcelonë. Studimi ka treguar se ato veti të vajit të ullirit janë rezultat jo vetëm i yndyrërave të ngopshme që i përmban ai, por edhe të materieve bimore me veti antioskidante të quajtura polifenole.

(Visited 87 times, 1 visits today)