Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vetëm prej Allahut duhet të kërkohet

Vetëm prej Allahut duhet të kërkohet

Allah
Ibën Rexhebi ( rahimehullah ) ka thënë:

“Dije se vetëm prej Allahut duhet të kërkohet, ngase në të kërkuar manifestohet dobësia, varfëria dhe nevoja e lutësit. Në të gjithashtu manifestohet fuqia e Atij që i lutemi, se vetëm Ai ka forcë për ta mënjanuar dëmin dhe plotëson kërkesën, mundëson arritjen e mirësive dhe largimin nga e liga, prandaj nuk duhet të shfaqet dobësia dhe varfëria përpos vetëm para Allahut, ngase shfaqja e dobësisë është realiteti i adhurimit.”

(Visited 210 times, 1 visits today)