Terça-feira, 21/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren …!!

Vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren …!!

E kanë pyetur Napoleon Bonapartin:
Si e ke arritur që të ndërtosh ushtri të fortë dhe t’i motivosh ushtarët?
Ka thënë: Për tre hamendje i kam patur tre përgjigje,
vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren:1. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“nuk mundem”
i kam thënë “mundohu”.

2. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“nuk di”
i kam thënë “mëso”.

3. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“është e pamundur”
i kam thënë “provoje”.0009

(Visited 52 times, 1 visits today)
Top