Quinta-feira, 21/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vesveset

Vesveset

Vesveset – pëshpëritjet e djallit sado të shpeshta të jenë, nuk janë gjë tjetër vetëm se tentativë shterpe për t’ju larguar nga Madhështori. Mos lejoni të fundoseni në burgun e errët në të cilin ato thërrasin, sepse nuk do të dilni lehtë prej tij. Ilaçi është mbështetja në Zotin Fuqiplotë dhe të kërkuarit ndihmë vetëm nga Ai.

Liridon Tërstena

(Visited 205 times, 1 visits today)
Top