Sexta-feira, 24/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Vërtetë nga ilacet më të mira që ju posedoni është hixhama (Kupëzimi).”

“Vërtetë nga ilacet më të mira që ju posedoni është hixhama (Kupëzimi).”

hixhame

Ka thënë Pejgamberi alejhi selam
“Vërtetë nga ilaqet më të mira që ju posedoni është Hixhama (Kupëzimi).”
Transmeton Buhariu
Hixhama largon toksinat, rritë imunitetin, rritë qarkullimin lokal të gjakut, rregullon energjinë elektromagnetike, balancon funksionin e organeve dhe largon stresin. Nuk ka efekte anësore.
Relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën,
rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt etj.

(Visited 138 times, 1 visits today)