Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

VEPRO VETËM SE PËR HIR TË ALLAHUT!!

VEPRO VETËM SE PËR HIR TË ALLAHUT!!

11053475_1588736974729568_3140624240537890814_o

VEPRO VETËM SE PËR HIR TË ALLAHUT!!

 

Nëse dëshiron të falsh.. fal për hir të Allahut.

 

Nëse dëshiron të bësh të lumtur njeri.. bëje të lumtur për ta fituar kënaqësinë e Allahut.

 

Nëse dëshiron t’i bësh mirë ndokujt.. bëje atë mirësi që të afron kah Allahu. 

 

Nëse dëshiron që me njerëzit të sillesh me moralin tënd të mirë.. bëje atë që të jesh shoku i të Dërguarit të Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, në Xhenet.

 

Vepro çdo gjë për hir të Allahut dhe veproje me sinqeritet të pastër për hir të Fytyrës së Tij, derisa të fitosh shpërblime të shumëfishuara me lejen e Allahut dhe të mos pendohesh për mirësitë e bëra.

 

Veproje çdo vepër të mirë për ta fituar kënaqësinë e Tij, ngase Allahu për çdo gjë është i njoftuar. 

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 146 times, 1 visits today)