Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kerthize

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kerthize

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kethize (dhe nese deshiron i shton nje pike zenxhebil) duke e izoluar me nje likoplast per te evituar ferkimin me rrobat, mund te sheroje deri ne 35 semundje, sic jane presioni i larte dhe i ulet i gjakut, dhembjet ne te gjitha pjeset e trupit, kapslleku, diarreja etj.

Dr. Mahir Sajdam

(Visited 1,369 times, 1 visits today)
Top