Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vendose nje pike mjalte ne kerthize mund te sheroje shume semundje

Vendose nje pike mjalte ne kerthize mund te sheroje shume semundje

Vendose nje pike mjalte ne kerthize mund te sheroje shume semundje

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit ne kethize (dhe nese deshiron i shton nje pike zenxhebil) duke e izoluar me nje likoplast per te evituar ferkimin me rrobat, mund te sheroje deri ne 35 semundje, sic jane presioni i larte dhe i ulet i gjakut, dhembjet ne te gjitha pjeset e trupit, kapslleku, diarreja etj.


Dr. Mahir Sajdam

(Visited 123 times, 1 visits today)
Top