Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe pastaj thuaje kete lutje

Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe pastaj thuaje kete lutje

Transmetohet nga Uthman bin Ebu El-As Thekafij se ai u ankua tek profeti -alejhi selam- për një sëmundje që kishte në trup që kur kishte hyrë në islam. Profeti -alejhi selam- i tha atij:

“Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe thuaj:

Bismilah, tre herë dhe thuaj shtatë herë: Eudhu bilahi ue kudratihi min sherri me exhidu ue uhadhir (I kërkoj mbrojtje Allahut dhe fuqisë së Tij prej të keqes që kam apo që i druhem)”

Image may contain: text