Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj:

Vendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj:

Vendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj:

“Bismilah! Bismilah! Bismilah! Eudhu bi-izzetil-lahi ue
kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhir.” – Shtatë herë.

“Me Emrin e Allahut! Me Emrin e Allahut! Me Emrin e Allahut! Kërkoj mbështetje te Madhështia e Allahut dhe
Fuqia e Tij nga e keqja që më ka rënë dhe nga ajo që i druhem!”

(Visited 817 times, 1 visits today)
Top