Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vdekja nuk është zhdukje!

Vdekja nuk është zhdukje!

universe1

Vdekja nuk është zhdukje! Por është vetëm transfer nga një botë prej së cilës do të dalin të gjithë, e në fund ajo do shkatërrohet, në një botë tjetër ku s’ka dhimbje e as vdekje! Më pas: për ata që lëngojnë nga sëmundjet e vuajtjet e pashërueshme, vdekja është ndihmëtare për ta, fundja, s’do mbetet askush pa e shijuar vdekjen, si mënyrë për të treguar se Vetëm Zoti është i Pavdekshëm I Gjallë e i Përjetshëm! Vdekja i mundëson njeriut vendkthimin, pra: Trupi i drejtohet dheut prej të cilit u krijua, kurse shpirti i drejtohet Qiellit prej të cilit erdhi, kurse kujtimet nuk vdesin, e as teshat e gjurmët, e as fotografitë e të vdekurit! Ndaj dhe vdekja nuk është zhdukje, por vetëm ndarje!

 

Agron Islami

(Visited 158 times, 1 visits today)