Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

VDEKJA NATEN E XHUMA

VDEKJA NATEN E XHUMA

VDEKJA NATEN E XHUMA

I Dërguari i Allahut (alejhis selam) ka thënë: “Nuk vdes ndokush prej muslimanëve ditën e xhuma apo natën e xhuma, veçse Allahu i Madhëruar e mbron atë nga sprova e varrit.”
Ahmedi dhe Tirmidhiu. El Albani e vlerëson si të saktë këtë hadith.

Nata e xhuma eshte nata qe e lidhe te diten e enjte dhe diten e premte- xhuma. Allahu na ruajte prej sprovave dhe denimit te varrit!

(Visited 245 times, 1 visits today)
Top