Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Vazhdohet paraburgimi i ish shefit të kundërzbulimit të Maqedonisë

Vazhdohet paraburgimi i ish shefit të kundërzbulimit të Maqedonisë

Sipas aktakuzës, katër persona janë të dyshuar për krim të organizuar gjatë shitjes së një toke shtetërore

 

kunderzbulimit

Gjykata Themelore Shkupi 1 u caktoi katër personave të akuzuar në për rastin “Agent” edhe një muaj tjetër masë paraburgimi.Mes tyre është dhe ish shefi i Shërbimit për siguri shtetërore, Slobodan Bogoevski.

Vendimi i Këshillit të gjykatës ka të bëjë edhe për avokatët e akuzuar  Vasko Tomanoviq dhe Vlladimit Peshlikoski. Sipas aktakuzës, ata janë të dyshuar për krim të organizuar gjatë shitjes së një toke shtetërore.  Procesi është në vijim thonë nga Gjykata Themelore Shkupi 1.