Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Vazhdo te ecesh…

Vazhdo te ecesh…

vazhdo te ecesh

Sepse ti mbeshtetesh ne Zot…

Vazhdo te ecesh ne rrugen tende…

Edhe pse mes mijera betejash..

Edhe pse mes mijera intrigash…

Nga te njohur dhe te pa njohur…

Nga shoke dhe miq….

Kjo bote filloi me sprova…

Kjo bote e tille do perfundoje…

Mos u mashtro nga fjala e mire qe helmin e ka pase…

Mos bjer ne kurthin e mbuluar me lajka…

Mjafton te mbeshtetesh ne Zotin qe te mbron ne cdo hap…

Sepse mbeshtetja tek Ai thyen cdo fortese te ligesise…!

Sepse Allahu thote:
” Pasha paraditën!
Pasha natën kur shtrinë errësirën!
Zoti yt nuk të ka lënë, as nuk të ka përbuzur.
Dhe se bota e ardhshme është shumë më e mirë për ty se e para.
E Zoti yt do të të jepë ty, e ti do të kënaqesh.
A nuk të gjeti ty jetim, e Ai të bëri vend (të dha përkrahje).
Dhe të gjeti të paudhëzuar e Ai të udhëzoi.
Dhe të gjeti të varfër, e Ai të begatoi.
Pra, mos e përul jetimin!
As lypësin mos e përzë!
E me të mirat që t’i dha Zoti yt, trego (udhëzo njerëz)!”.
[Duha, 1-11].