Segunda-feira, 6/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vaji i farave të kungullit

Vaji i farave të kungullit

vaji i kungit

Vaji i farave të kungullit është preparat 100% natyral i cili nxirret nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e tij mjekësor.
Farat e kungullit përmbajnë acide të ngopura yndyrore të ngopura dhe jo të ngopura, si dhe substanca antioksidante.
Përdorimi i vajit të farave të kungullit, prodhuar nga
– Sipas kodit amerikan për medicinës bimore P.D.R., vaji i farave të kungullit është një preparat i përgatitur për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm dhe nga ana mjekësore është licencuar për përdorim në shumë vende evropiane.
– Ai përdoret për mjekimin e prostatës së zmadhuar dhe shqetësimeve që ndjehen në urinim tek të moshuarit. Ai gjithashtu mbron nga infeksionet e prostatës.
– Përdoret për trajtimin e rasteve me parazitë të barkut (krimba).
– Për reumatizëm, me përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
– Përdoret për ulcerën e stomakut dhe acarimin e zorrëve.

Doza e rekomanduar:
Një lugë e vogël në mëngjes dhe në mbrëmje për të rriturit dhe gjysma e saj për të vegjlit.
Efektet anësore:
Nuk njihen efekte anësore apo të dëmshme nga përdorimi i këtij vaji.

Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

(Visited 176 times, 1 visits today)
Tags:
Top