Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ushqimi i trupit dhe ushqimi i shpirtit

Ushqimi i trupit dhe ushqimi i shpirtit

Ushqimi i trupit dhe ushqimi i shpirtit

Ushqimi i trupit vjen nga toka sepse toka është themeli i njeriut, se nga toka është krijuar edhe prej tokës ushqehet dhe në tokë do të kthehet për t’u takuar me Zotin e vet.
Ndërkaq,ushqimi i shpirtit vjen nga qielli,prej nga edhe zbriti. Pra,ushqim i shpirtit është Kur’ani, në të gjenden të gjitha nevojat që e ushqejnë shpirtin (butësi, respekt, dituri, namaz, e shumë të tjera).

(Visited 327 times, 1 visits today)