Sexta-feira, 15/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ushqimi i preferuar për mbajtje në mend

Ushqimi i preferuar për mbajtje në mend

Ushqimi i preferuar për mbajtje në mend:
1) Mjalti.
2) Vaji i ullirit.
3) Vaji habetu-seuda dhe farat e zeza habetu-seuda.
4) Hurma, jo më shumë se shtatë hurma në ditë se kanë shumë kalori.
5) Rrushi i thatë, nga 7-30 kokrra në ditë.
6) Fiku i thatë, preferohen 5 fiqa në ditë.
7) Çokollata e zezë e zierjes.
8) Kafja turke, minimumi 1 për meshkuj kurse 2 për femra në ditë, maksimumi 4.
9) Qumështi me çokollatë të shkrirë.
10) Pemë e perime, minimumi 1 pemë në ditë.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Top