Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Ushqimet që largojnë stresinUshqimet që largojnë stresin

Ju ndoshta keni mësuar shumë teknika për lirimin e stresit dhe sigurisht që ato janë të domosdoshme, mirëpo a keni ditur që ushqimi i duhur mund të luftojë stresin po ashtu?

Lexoni listën e ushqimeve që largojnë stresin dhe bëni pjesë të menysë së përditshme:

Lëngu i portokallit
Tërshëra
Salmoni
Shpargu
Guacat
Fëstekët
Fasulet Cannellini
Çokollata e zezë