Quarta-feira’, 20/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Urtësi për mendjen

Urtësi për mendjen

Nuk ka gjë më të bukur sesa mendja të cilën e stolis e vërteta.

Nuk ka pasuri si mendja, mjerim si injoranca, trashëgimi si kultura dhe mik më të mirë sesa këshilla.

Mjerë për një popull, i mençuri i të cilit është memec dhe i forti, i verbër.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top