Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Urgjente:Urgjente:Urgjente

Urgjente:Urgjente:Urgjente

Urgjente:Urgjente:Urgjente: Sapo jam ndare nga vizita e Fatlind Petrit Bucaj i cili eshte 20 vjeç dhe eshte diagnostikuar me tumor ne koke. Kemi nevoje per 2 gjera. 1. Nje Spital i specializuar i tumorreve ne koke jashte Shqiperise dhe lutjet ndaj Zotit te Gjithesise qe ta sheroje! Amin.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top