Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Urgjent – kërkohet dhurues gjaku

Urgjent – kërkohet dhurues gjaku

Urgjent – kërkohet dhurues gjaku

Ndihmo edhe ti

Miq të nderuar, për të shpëtuar një jetë kemi nevojë për dhurues gjaku me grup 0 negativ.

Nëse keni grup të tillë gjaku dhe keni vullnetin të dhuroni një dozë për të mbajtur një jetë, ju lutemi na shkruani në inbox ose në numrat e telefonave:

+377 45 441 440 dhe +377 44 202 0 68.

Kush e mbyt nje njeri (pa te drejte), atehere (krimi i tij) është sikur te
kishte mbytur te gjithë njerezimin.Nga ana tjetër, nëse ndokush shpëton
një jetë, do të ishte sikur të kishte shpëtuar jetën e gjithë
njerëzimit.{El Maide, 32}

(Visited 38 times, 1 visits today)